GAZİANTEP / KARKAMIŞ - Elifoğlu Ortaokulu

Mrt

İlimizi temsilen katıldığımız Bilek Güreşi Yıldızlar Bölge müsabakalarında Niğde’ de derece yaptık.

Canan Fırat sağ kolda 2. Ayşegül Yağmurlu sol kolda 3. Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 MART VE 18 MART ANMA VE KUTLAMA PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

2024 YILI DEPREM HAFTASI KAPSAMINDA TAHLİYE TATBİKATI YAPILMIŞTIR.

Şbt

Gaziantep ilimizde düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabakalarında öğrencilerimiz; Canan Fırat İl Şampiyonu Ayşegül Yağmurlu İl 4. olmuştur. Derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

ÖĞRENCİLİMİZLE KOCA BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIĞIMIZ BU ANLAMLI GÜNDE KARNE SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞADIK. AYNI ZAMANDA SPORDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE FORMA HEDİYE ETTİK.

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

Ock

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman evlatlarımızın şehit düşmesi milletimizin tüm fertlerini olduğu gibi Millî Eğitim Bakanlığı camiası olarak bizleri de derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu sebeple; vatanımız uğrunda can veren aziz şühedamız ve bu menfur olayda hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

MİLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ FEN BİLİMLERİ DERSİNDE FARKLI ETKİNLİKLERLE ÖĞRENDİKLERİNİ PEKİSTİRME FIRSATI BULUYORLAR

Ara

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bilinçlendirme semineri yapıldı. Öğrencilerimiz bilgilenirken jandarmanın eğitimli köpeğinin gösterisiyle de eğlendirler.

Ara

Okulumuza Bilek Güreşi Masası kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Destekleri için Karkamış İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Kendirci’ye ve Kocatepe Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan İlkokulu Müdürü Sayın Ahmet Aslan’a teşekkür ederiz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında 5/A sınıfı ile “Türkçe Sözlüğüm” etkinliğini gerçekleştirdik. “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla yaptığımız sözlüklerle öğrencilerimiz dil bilinci kazanması ve grup çalışmalarıyla işbirliği bilincini kazanması amaçlandı.Öğrencilerimizin ve öğretmenimizin eline sağlık.

Ara

YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNU PROJESİ KAPSAMINDA ÇÖMEL KURTUL OYUNU İLE HOŞÇA VAKİT GEÇİRDİK.

Ara

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

Ara

OKUL SPORLARI YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA NİZİP GRUBUNDAKİ 3 MAÇINI DA KAZANAN TAKIMIMIZ BİRİNCİ OLARAK İL FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE OKUL GENELİ DENEME SINAVI YAPILDI.