GAZİANTEP / KARKAMIŞ - Elifoğlu Ortaokulu

24 KASIM ÖĞRETMENELER GÜNÜ

Kas

İLÇEMİZ TRAFİK JANDARMA EKİPLERİNCE OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK TRAFİK EĞİTİMLERİ GERÇEKLERŞTİRİLDİ.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ

İl genelinde yapılan artistik cimnastik müsabakalarında derece yaptık.

İl genelinde yapılan Halter Müsabakalarında öğrencilerimiz derece yaptı.

Ara

Fiziksel çevrenin öğrenme üzerindeki etkisini bilerek çıktığımız bu yolda okulumuzu renklendirme çalışmalarına devam ediyoruz.

Ara

Bugün Elifoğlu'nda tıraş günüydü.

Nizip Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri okulumuza gelip öğrencilerimizin saç tıraşlarını yaptılar. Eğitim Merkezinin öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

Ara

"Kitapsız büyüyen çocuk susuz büyüyen ağaca benzer."

Eğitim evde başlar diyerek öğrencilerimizin evlerini ziyaret edip kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Velilerimizin ilgisine teşekkür ederiz.

Kas

"Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi kapsamında "Kitabımı Çiziyorum" etkinliğini yaptık.

Kas

"Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi kapsamında bu haftaki etkinliğimiz "Kitabıma Kapak Tasarlıyorum"du. Öğrencilerimizin keyfi yerinde

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

Atamızı minnetle anıyoruz.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "  Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Ülkemiz ve milletimize nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler.