GAZİANTEP / KARKAMIŞ - Elifoğlu Ortaokulu

Kas

Eğitimin niteliğinin arttırılması, karar alma ve yönetim konusunda katılımcılığın sağlanması, öğrenci, öğretmen sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle iş birliğinin arttırılması amacıyla oluşturulan

Gazişehir Öğrenci Meclis toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Valiliğimiz tarafından okulumuza yaptırılan halı sahamız Kelekli Ortaokulu ile düzenlenen dostluk maçıyla öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.

Ekm

Okulumuzda çevre düzenlemesi yapılmıştır. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Ekm

"Deprenin ne zaman olacağı belli değil, ne yapacağı belli!"

Tatbikatımızı yaptık ve öğrencilerimizi afetler hakkında bilgilendirdik.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz Masa Tenisi turnuvamız öğrencilerimizin yoğun ilgisi eşliğinde sonlandı. Turnuvada rakiplerini eleyerek şampiyon olan 7/A sınıfı öğrencimiz Poyraz Demir'e madalyasını takdim ettik.

Eyl

"Her günün enerjisi sütte saklıdır." diyerek okulumuzda 28 Eylül Dünya Süt Gününe özel kutlama programı yapıldı ve öğrencilerimiz ve okulumuzun köpeği güne süt içerek başladı.

May

SAFE DIGITAL STEPS (GÜVENLİ DİJİTAL ADIMLAR) WEB 2.0 ARAÇLARI İLE ÖĞRENME-ÖĞRETME YAKLAŞIMLARI WEBİNARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

SAFE DIGITAL STEPS (GÜVENLİ DİJİTAL ADIMLAR) PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ AFİŞ VE LOGO SEÇİM SONUÇLARI

Nis

Safe Digital Steps e-Twinning projesi kapsamında 23 Nisan Dünya Kitap Günü için öğrencilerimiz Canva web 2.0 aracını kullanarak kitap ayracı tasarımı yaptılar.

Nis

SAFE DİGİTAL STEPS e-Twinning projemiz kapsamında kahoot web 2.0 aracını kullanarak oluşturduğumuz DÜNYA SU GÜNÜ BİLGİ YARIŞMAMIZ